Roger Mas obrirà al Casal Camprodoní el XVII Festival de Música Vall de Camprodon

Diumenge 30 de juliol, el cantautor català donarà el tret de sortida al certamen amb un concert al Casal Camprodoní. Les entrades ja es poden adquirir de forma anticpiada a través d’aquest enllaç.
Roger Mas
El XVII Festival de Música Vall de Camprodon ja és una realitat. Poc a poc, l’organització va desgranat el programa d’aquest prestigiós certamen musical que enguany se celebrarà del 30 de juliol al 20 d’agost i que, un cop més, comptarà amb el suport directe de l’Ajuntament de Camprodon amb l’objectiu de fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall.
Camprodon tornarà a ser la vila escollida per donar el tret de sortida al Festival. I ho farà amb l’actuació en directe del cantautor català Roger Mas, que, acompanyat d’Arcadi Marcet al baix i de Xavier Guitó al piano, presentarà al públic el nou material que ha preparat de cara a un futur disc. Mas, a més, també reinterpretarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia. El concert de Roger Mas tindrà lloc diumenge 30 de juliol al Casal Camprodoní i les entrades ja es poden adquirir anticipadament a través d’aquest enllaç.
Al llarg dels propers dies, l’organitzarà anirà desgranat a través d’un concurs popular els diferents artistes que enguany participaran d’aquest certamen concebut per oferir al públic de la Vall de Camprodon, el Ripollès i les comarques veïnes espectacles íntims, de petit i mitjà format, i per a sensibilitats diverses. El denominador comú dels concerts serà l’elevada qualitat artística i que tots ells seran expressió de les cultures catalanes i pirinenques.
Tota la programació i informació del Festival es pot trobar al web www.festivalvallcamprodon.cat, des d’on es poden comprar directamanent les entrades per als concerts.