Rocabruna ja ho té tot a punt per celebrar la festa major

Aquest cap de setmana i fins dilluns Rocabruna celebra la seva festa major. Serà amb diferents propostes per gaudir del retrobament després de la pandèmia.

La festa començarà dissabte amb un mercat artesanal que es podrà visitar al llarg de tot el dia. Durant el matí hi haurà una exhibició d’escultura amb motoserra i seguidament el dinar popular. Per a reservar plaça cal enviar un Whatsapp al 699 825 579 o al 617 021 614. El preu per a adult és de 18€ i per a infant 10€.

A la nit donarà inici el Rocafest. A partir de les vuit sonarà la música a Rocabruna amb els grups Jese&Blessman, Supervivents, Genmi&Aleks Locksmith, Juantxitos, Carpablanca Djs:Twosoulz,Pally, Ivy, Guetto, X maniac, Mr. Marble. Un Rocafest que tindrà lloc a la plaça del poble, on també s’habilitarà un servei de bar i entrepans.

Diumenge el dia estarà marcat per una visita a les Mines de Rocabruna a càrrec del Grup Mineralògic Català. Per a participar-hi cal dur casc, frontal i roba i calçar adequat per l’excursió. El punt de trobada serà el trencall del camí a les mines.

El dilluns serà l’últim dia de festa major. Al toc del migdia se celebrarà la missa solemne i en acabar els assistents podran gaudir d’un vermut popular que posarà punt final als dies de festa a Rocabruna.