Resultats a Camprodon del Referèndum d’autodeterminació

Un total de 1.179 veïns i veïnes van exercir al municipi el seu dret a vot al llarg de la jornada.
Diumenge 1 d’octubre, un total de 1.179 persones –el que suposa una participació del 68%- van exercir en els col·legis electorals de Camprodon el seu dret a vot en el Referèndum d’autodeterminació convocat per la Generalitat de Catalunya.
El ‘SÍ’ va ser l’opció més votada per part dels veïns i veïnes (1.123 vots). El ‘NO’ va rebre el suport de 34  persones; mentre que es van comptar un total de 12 vots en blanc i 1 de nul.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, valora molt positivament la participació ciutadana i assegura que aquesta jornada va ser  una “demostració de civisme, de democràcia i de voluntat de ser”. En aquesta sentit, Sala assegura que “és emocionant veure com tot el poble es manifesta de manera tan democràtica i participativa”. L’Ajuntament agraeix la tasca dels voluntaris, coordinadors, presidents i vocals de meses i de totes les persones que es van implicar en el funcionament de la jornada electoral i que es van apropar ahir a donar suport als punts de votació.
L’Ajuntament de Camprodon, finalment, lamenta i condemna de forma enèrgica la repressió patida pels catalans i catalanes durant l’exercici del seu dret a vot durant el Referèndum d’autodeterminació.Escut de l'Ajuntament