Resultat molt positiu del projecte de voluntariat que s'encarrega de tenir cura de les flors i plantes de les jardineres

La iniciativa es va posar en marxa al juliol en el marc de la nova Ordenança Municipal de Voluntariat
 
Photo 31-8-16 17 05 58
 
 
Amb una passejada pels carrers i places de la vila és suficient per reconèixer que l’estat de les flors i plantes de les jardineres és sensacional i fan molt de goig. Aquest és el resultat del segon projecte de voluntariat que l’Ajuntament de Camprodon ha posat en marxa, després de la primera iniciativa relacionada amb la identificació de Masies i Cases de Pagès.
 
En aquest cas, els voluntaris que formen part del projecte tenen com a missió tenir cura i mantenir en bones condicions les flors de les jardineres del municipi. L’equip, format actualment per més d’una quinzena de persones, està distribuït per zones segons el seu domicili per tal de facilitar-los la tasca de control i manteniment. L’Ajuntament dóna les gràcies als voluntaris per l’excel·lent dedicació i el bon resultat obtingut en tant poc temps.
 
La regidora de Convivència i Solidaritat, Núria Mas, considera que “aquesta sistema de col·laboració entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes està resultant molt positiu“, i destaca que “estem molt contents i agraïm moltíssim la feina realitzada pels voluntaris en els dos projectes de voluntariat que actualment estan en funcionament, per això, ja estem pensant en futures iniciatives.
 
Antecedents
Camprodon va aprovar el passat mes d’abril una ordenança per establir una regulació d’àmbit municipal sobre les actituds i activitats de participació altruista i solidària pel bé comú de la vila. Aquest reglament va néixer amb la finalitat de regular l’acció voluntària com a complement de l’activitat desenvolupada per l’Ajuntament i els seus organismes autònoms.
 
Com formar part de la Borsa de voluntaris?
Per tal d’incorporar-se a la Borsa només s’ha de presentar una sol·licitud acompanyada d’una declaració jurada de no està inhabilitat per a funcions públiques per sentència ferma. Aquesta sol·licitud es pot trobar en el web www.camprodon.cat i s’ha de presentar al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.
 
Photo 31-8-16 17 06 27
Photo 31-8-16 17 06 58