ReLLAMP de festa per a la restauració de Sant Antoni de Camprodon

Aquest diumenge, 17 de setembre de 2023, s’ha previst la realització d’una jornada festiva per recaptar fons per l’ermita de Sant Antoni. Es tracta d’una diada amb diverses activitats i un dinar popular per recaptar fons per la reparació de l’ermita malmesa per un llamp aquest estiu.
Els fets van succeir el dijous, 29 de juny de 2023, quan un llamp va caure a l’ermita de Sant Antoni provocant-ne diversos danys. Se suposa que la descàrrega elèctrica va impactar directament a l’enllumenat de la torre i es va propagar per tot el circuit elèctric, afectant també part de la teula.
A partir de les 11 h del matí i durant tot el dia al carrer de Sant Antoni, a l’inici del passeig de la font Nova, hi haurà activitats, jocs de cucanya, un dinar popular, sardanes, venda d’espelmes i servei de bar. En cas de pluja la festa es farà directament al pavelló.
La venda anticipada de tiquets pel dinar es fa a l’oficina de turisme al preu de 9€ fins aquest divendres dia 15 de setembre. També s’ha establert una fila zero per poder recollir fons i contribuir en la causa, la reparació d’uns dels indrets més bells i visitat del municipi.