Recupera la inspiració amb la Setmana Sense Fum!

L’esdeveniment, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig, arriba a la 20a edició. Enguany, la Vall de Camprodon i Camprodon s’hi tornaran a implicar.
 
Més informació al web: http://www.setmanasensefum.cat.
 
Del 25 al 31 de maig, torna la Setmana Sense Fum, que organitza cada any la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, i que durant els últims anys ha gestionat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya. Enguany, serà la vintena edició d’aquesta iniciativa en pro del medi ambient i la salut, i la Vall de Camprodon i Camprodon no han dubtat en formar-ne part.
 
És per això que, des de l’Ajuntament, demanem a les entitats i associacions perquè emplenin una breu enquesta. Es pot realitzar fins al dia 10 de maig. La trobareu aquí:  https://forms.gle/P5Le4rbitQAwX3Xs9. Aprofitem per informar-vos que el dia 28 de maig tindrà lloc una Taula Informativa sobre el tabac al CAP de Camprodon.
L’objectiu de la Setmana sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum . El lema per aquest any 2019 és: “RECUPERA LA INSPIRACIÓ!” 
Podeu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment a les xarxes socials, sota l’etiqueta #ssfcat19.
POSTER_SSF2019