Recta final del període de recepció d'informació sobre obres de Manel Surroca

La crida popular està resultant un èxit i l’Ajuntament ja compta en aquests moments amb dades de fins a 54 obres inèdites. Les peces que acabin sent seleccionades formaran part aquest estiu d’una exposició per commemorar el centenari del naixement de l’artista camprodoní.
Aquest mes de març finalitza el termini perquè els veïns que estiguin en possessió d’obres de Manel Surroca ho comuniquin als organitzadors de l’exposició que tindrà lloc el proper estiu. La crida popular duta a terme per l’Ajuntament el passat mes d’octubre del 2016, amb la col·laboració de l’escola Doctor Robert, està resultant un èxit de participació gràcies a la implicació demostrada pels veïns i veïnes de Camprodon. Fins al moment, l’organització ha rebut dades d’un total de 54 peces inèdites; la majoria d’elles de quadres, però també d’escultures, dibuixos a bolígraf o de ceres.
Fins el 15 de març, totes aquelles persones que tinguin quadres o figures fetes per l’artista camprodoní poden fer-ne arribar la informació a l’Ajuntament. Després d’un rigorós procés de selecció, aquelles obres de Surroca que acabin sent escollides tindran l’oportunitat -si els seus propietaris així ho consideren oportú- de formar part temporalment de l’exposició que el consistori inaugurarà el proper 22 de juliol al monestir de Sant Pere per commemorar el centenari del naixement de l’artista camprodoní. Amb aquesta crida, l’Ajuntament vol fer aflorar l’obra inèdita que no està catalogada i fer-la arribar a tots els camprodonins i camprodonines.
Com faig arribar l’obra?
L’obra no s’ha de cedir fins al mateix moment de l’exposició i, exclusivament, en el cas d’haver estat escollida. Per participar de la crida i del procés de selecció, doncs, només cal fer arribar la següent informació a la comissària de la mostra, Mercè Vila Rigat; enviant un correu electrònic a l’adreça vilarigat@gmail.com o trucant al telèfon 619 81 65 90.
Informació necessària:

  • Fotografia de l’obra (no cal que sigui en alta qualitat. Si l’obra fos seleccionada, un fotògraf professional la realitzaria abans de la inauguració)
  • Títol de l’obra (si consta al revers)
  • Mesures (alçada i amplada en centímetres)
  • Any de realització (si se sap)
  • Nom i cognoms del propietari/s

Informació opcional:

  • Breu història personal de l’adquisició de l’obra (on, quan, per què, etc.)

 
Tots aquells que facin arribar informació rebran un certificat d’autenticitat de la seva obra i gaudiran de diversos avantatges durant els mesos que duri l’exposició. D’altra banda, si algú no és partidari de cedir la seva obra durant els mesos de l’exposició, pot fer arribar igualment la informació necessària de la seva obra i especificar que no està interessat en què l’obra pugui ser seleccionada per formar part de la mostra.
A través de l’etiqueta #surroca2017 també podeu anar seguint a través de les xarxes socials les obres que es vagin incorporant a la mostra.