Recta final de les votacions populars als Premis Ripollès Líders

Recta final per a l’onzena edició dels Premis Ripollès Líders, organitzats pel Grup Corisa, on Camprodon compta amb quatre candidatures repartides en diverses categories. Les votacions es tanquen el dia 22 de febrer a les dotze de la nit, l’alcalde de Camprodon, Xavi Guitart us anima a participar-hi:

Aquestes són les categories on optem a premi:

En la categoria trajectòria del Ripollès hi trobem Cal Xec: establiment centenari que manté la tradició dels productes elaborats del porc des de fa més de tres generacions.
-La categoria d’esports i joventut a Bastiments Aventura i Casa de Colònies Torre del Coll: per l’aposta ferma que sempre han fet pel lleure, la integració dels joves i el descobriment del territori, adaptat als nens i joves.
-En la categoria Premi Joan Vilalta, empreses i indústria hi competeix Hermanos Casanovas: una empresa familiar que ha sabut créixer ordenadament i que dóna feina a moltes famílies de Camprodon.
-En la categoria Responsabilitat social Creu Roja Vall de Camprodon: per la seva inestimable tasca en benefici dels més desafavorits; suport a les famílies vulnerables, transport i gestió dels més grans, suport i acompanyament en uns moments delicats com aquests.
 Aquí tens l’enllaç, registra’t i VOTA: