Punt final a Sant Patllari 2023

El penúltim dia de Sant Patllari va estar el punt de partida del mercat d’artesania, que serà a la Plaça Santa Maria avui també i on es troben diversos articles de proximitat.

A les 11:00h a la plaça Santa Maria s’hi va muntar la infraestructura per dur a terme la gimcana d’inflables, que comptava amb un tobogan d’aigua, un brau mecànic i una màquina girasalta. Totes les persones que hi van participar van obtenir una xapa commemorativa per afegir a la resta que s’han anat entregant en algunes de les activitats assenyalades de la Festa Major.

 


 

La Cobla Canigó va tocar sardanes a les sis de la tarda en una plaça de la Vila amb una molt bona assistència.

L’última jornada de concerts al Parc de la Mare de la Font va ser protagonitzada per Di-versiones com a plat fort de la nit, seguit pel grup Lesquefaltaband, DJAMLO i BeatValley Dj‘s.

 

Aquest diumenge al matí el parc de bombers de Camprodon ha fet portes obertes i s’han pogut visitar les instal·lacions, fer simulacres, veure ben de prop l’helicòpter i els més petits han pogut gaudir d’una tirolina, espuma i remullada.

D’aquesta manera s’ha posat punt final a deu dies de festa major intensos dels quals el consistori en fa una valoració molt favorable i es mostra molt satisfet amb la participació.