Publicat l’informe de resultats de la participació ciutadana sobre l’aspecte del carrer València

Aquesta setmana han arribat les conclusions de l’acció de participació ciutadana que es va dur a terme recentment, per recollir aportacions i propostes d’un dels carrers més emblemàtics i comercials del municipi, el carrer València de Camprodon.
L’informe és el resultat d’un procés participatiu, que es va engegar el 27 de setembre, amb la realització de tres itineraris oberts a la ciutadania dividits en franges i destinats prioritàriament al comerç i a les famílies. Durant els tres recorreguts es van recollir aportacions mitjançant un quadern de participació. Un cop finalitzats els itineraris i fins al 17 d’octubre es va habilitar un formulari en línia, que reproduïa les preguntes del quadern, per recollir més opinions. Per facilitar l’opció participativa a les persones menys tecnològiques, també es va optar per l’opció en paper amb els formularis impresos a disposició de la ciutadania, a la seu de l’Ajuntament i l’oficina de turisme.
La valoració d’aquesta participació la podeu consultar en l’informe adjunt. Pròximament es proposarà una trobada amb la ciutadania per explicar a fons aquests els resultats, d’aquesta primera acció de participació ciutadana que s’ha realitzat a Camprodon, i també per mostrar com serà el nou carrer València.👇🏻👇🏻👇🏻