Procés participatiu per decidir com serà el carrer València de Camprodon

L’Ajuntament de Camprodon engega un procés participatiu per decidir com serà la via més turística del municipi, el carrer València de Camprodon.
El procés participatiu s’ha organitzat amb dues accions encarades a conèixer i valorar les propostes presentades. La primera consisteix en una sortida explicativa, prevista per dilluns dia 27 de setembre de 2021, on es recorrerà el carrer València i s’anirà explicant perquè s’han dissenyat aquestes propostes. En total es faran tres sortides informatives en diferents horaris:

  1. De 10 a 11:30 h. Especialment adreçada als comerços del carrer València.
  2. De 15:30 a 17:00 h. Oberta a tota la ciutadania.
  3. De 17:30 a 19:00 h. Oberta a tota la ciutadania.

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament en aquest formulari: Accés al Formulari o bé trucant a l’àrea d’urbanisme de dilluns a divendres al 97.740.005 i/o a l’oficina de turisme els caps de setmana 972.740.010.

El recorregut informatiu té una durada d’una hora i mitja i un cop finalitzat es fa un intercanvi d’opinions amb els participants.
La segona acció és farà un cop finalitzades les sortides explicatives, del dilluns 27 de setembre, s’obrirà un espai web perquè les persones que no han pogut assistir-hi, coneguin el projecte, i opinin a través d’un formulari. Aquest formulari estarà obert fins al 17 d’octubre d’enguany.

També s’ha habilitat un espai, a la nostra pàgina web municipal, on podeu trobareu tota aquesta informació en un mateix lloc: