Per Nadal, obres de manteniment a l'Escola Dr. Robert

S’han arreglat algunes parets, s’ha pintat l’escala de l’edifici d’Educació Infantil i s’ha tirat a terra un envà per fer més gran l’aula de tercer.
Durant les vacances de Nadal, aprofitant que els nens i nenes de l’Escola Dr. Robert de Camprodon eren de vacances, han tingut lloc diferents obres amb l’objectiu d’arranjar elements que es trobaven deteriorats. Per una banda, s’han arreglat parets i s’ha pintat l’escala de l’edifici d’Educació Infantil. A més, per tal d’eixamplar l’aula de tercer de primària, s’ha tirat a terra un envà.
El passat mes d’agost, també coincidint amb l’aturada de l’activitat educativa durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament va dur a terme altres treballs d’arranjament i millora al centre. Segons la regidora Núria Mas, “totes aquestes actuacions estan motivades per l’interès del consistori per mantenir i conservar adequadament les instal·lacions”. “Les escoles són equipaments que es troben en primer ordre dins les prioritats d’aquest ajuntament, per aquest motiu, la seva supervisió i conservació és un imperatiu. Volem que els alumnes i els mestres treballin de forma còmoda”, destaca la regidora.
Escola 4