Participa al Mercat de Nadal Solidari de Camprodon!

Els camprodonins poden sumar-se el 8 de desembre a una nova edició d’aquesta fira lliurant objectes o creacions artesanes de caire nadalenc o venint a vendre objectes de forma directa a les parades habilitades.
Coincidint amb la celebració de la Puríssima Concepció, la Regidoria de Solidaritat organitza el proper dijous 8 de desembre una nova edició del mercat solidari de Nadal amb la finalitat de recollir fons i destinar-los a les famílies més necessitades de la Vall de Camprodon. La fira es durà a terme durant tota la jornada a la Plaça de la Vila.
Per tal que aquesta iniciativa, que es realitza cada dos anys, sigui tot un èxit i es puguin ajudar el màxim de famílies possibles es necessita de la col·laboració i implicació ciutadana. En aquesta línia, l’Ajuntament posa a l’abats dels camprodonins i camprodonines dues maneres diferents de participar-hi: lliurant objectes o creacions artesanes de caire nadalenc que es posaran a la venda en el mateix mercat solidari o venint a vendre objectes de forma directa a les parades habilitades al mercat solidari. Tots els beneficis que se’n derivin aniran destinats íntegrament al fons social que les entitats Càritas i Creu Roja gestionen en benefici dels infants i gent gran de la Vall de Camprodon.
Pots trucar a l’Ajuntament per a més informació (tel. 972 740 005) o enviar un correu electrònic a registre@camprodon.cat.
 
Cartell Mercat Solidari