Oda al món del mineral a Camprodon i Rocabruna

Més d’una cinquantena de persones vingudes d’arreu de l’Estat espanyol i de l’estranger van participar aquest cap de setmana a la II Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral.
20e48a74-f9e6-4206-b01e-c75dfa2d4a83
Camprodon va ser la seu els dies 20 i 21 de maig de la segona Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral, organitzada pel Grup Mineralògic Català i l’Association Française de Microminéralogie; una fira de caràcter pedagògic que enguany ha reunit més d’una cinquantena de persones provinents de diferents punts de l’Estat espanyol (Extremadura, Múrcia…) i de països com França o Bèlgica.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta fira que enguany es va completar amb una interessant visita a les mines de Rocabruna i amb un concert a càrrec de la cantant empordanesa Neus Mar a l’església de Rocabruna que va delectar a tots els assistents.
Sala, valora molt positivament l’esdeveniment i assegura que “el nostre objectiu com a poble és aconseguir diversificar la nostra oferta lúdica i cultural per donar cabuda i resposta a totes les inquietuds, gustos i interessos dels nostres veïns i veïnes i de la gent que visita el nostre municipi”. En aquesta línia, l’alcalde de Camprodon afirma que l’acte d’aquest cap de setmana era “una oportunitat excel·lent per donar a conèixer la vila fora de les nostres fronteres i per refermar la nostra condició de destí natural de primer nivell”.
L’Ajuntament de Camprodon felicita el Grup Mineralògic Català i l’Association Française de Microminéralogie per l’èxit d’aquesta fira i agraeix al nucli de Rocabruna i als seus veïns i veïnes la implicació i col·laboració directa en aquest projecte.