Obertes les inscripcions per al casalet d’estiu de la llar d’infants Nins

El casal s’estendrà des del 30 de juliol al 26 d’agost i està orientat a infants d’entre 4 mesos i 3 anys. Les sol·licituds s’han de presentar a la llar d’infants abans del 20 de juliol, degudament emplenades.
Ja està obert el període d’inscripcions per al casal d’estiu de la llar d’infants Nins que, un any més, organitzarà l’Ajuntament. Enguany les activitats arrencaran el 30 de juliol i s’estendran fins al 26 d’agost. El tema del casal d’aquest any serà “Juguem amb els sentits” i, com és habitual, s’oferirà una programació variada que combinarà entreteniment i aprenentatge, amb activitats com ara hàbits d’higiene, jocs a l’aire lliure o migdiada. La jornada començarà a les 8.45 h i acabarà a les 17 h.
El casalet de la llar d’infants està orientat a infants d’entre 4 mesos i 3 anys, amb grups i activitats adequats a les edats i a les necessitats de cada nen i nena. El casal tindrà un servei de menjador, amb dinar i berenar a càrrec de l’empresa Kàterings Torre del Coll i supervisat pel CAP del municipi.
Les inscripcions romandran obertes fins al 20 de juliol de 2018 i la matriculació es podrà personalitzar, de manera que els infants es podran apuntar per setmanes i en diferents horaris. A més, hi haurà un descompte del 10% per la inscripció d’un segon germà/na.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida a les famílies a prendre part d’aquest proposta lúdica i formativa que busca oferir a pares i mares una alternativa d’oci estiuenc per als més petits amb un alt contingut pedagògic.
Clica aquí per descarregar-te la butlleta inscripció al casalet de la llar d’infants