Obertes les inscripcions de la CicloVolta 2022

Aquest matí s’han obert les inscripcions de la CicloVolta 2022 que se celebrarà el 10 de juliol a casa nostra. Aquesta marxa cicloturista va néixer l’any passat per commemorar les 100 edicions de la Volta Ciclista a Catalunya, amb molt bona acollida i participació de ciclistes, fet que ha permès programar una segona edició de la prova esportiva.
Hi ha dues opcions d’inscripció segons el recorregut que es vulgui fer, més llar o més curt:

  • GRAN CicloVolta, de 157 km.
  • MITJA CicloVolta, de 90,5 km.

Tots dos recorreguts arrenquen a Camprodon i finalitzen a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter 2000. Les dues marxes proposen recórrer un entorn natural privilegiat i idoni per posar-se a prova sobre la bicicleta. Els dos recorreguts compten amb diversos punts d’avituallament (tres en la Gran CicloVolta i dos en la Mitja CicloVolta), i culminen a Vallter 2000 amb un gran final de festa.
Des d’avui mateix pots inscriure’t a la CicloVolta per viure l’experiència d’una gran etapa de la Volta Ciclista a Catalunya!

  • Del 10 de febrer al 24 de febrer: 50 € * Preu promocional
  • Del 25 de febrer al 30 d’abril: 60 €
  • De l’1 de maig al 10 de juny: 70 €.

Les inscripcions finalitzen el 10 de juny a les 24:00 h, aquesta marxa ciclista és una oportunitat per viure una gran jornada sobre la bicicleta i sentir les emocions dels corredors professionals!
Inscriu-te aquí: