Oberta la convocatòria per a la presentació de les sol·licituds per als ajuts o gratuïtats de menjador i desplaçaments d’escolars

Fins al 31 de maig està oberta la convocatòria per a la presentació de les sol·licituds per als ajuts individuals de menjador i de desplaçament, així com les gratuïtats de menjador i transport i reserva de plaça en el menjador i transport.
Les sol·licituds s’hauran de presentar, preferentment, per via telemàtica dins la seu electrònica de la pàgina del Consell Comarcal del Ripollès, també podeu consultar tota la informació aquí:  https://ripolles.cat/ensenyament/. En cas de no disposar de certificat digital, les sol·licituds en paper, i es podran presentar als següents llocs:
a) Fins al 31 de maig de 2024 a la seu del Consell Comarcal (de dilluns a divendres de 8:00 h a 14:30 h i dimarts de 16:00 h a 19:00 h) o en qualsevol dels llocs que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015.
b) Fins al 17 de maig de 2024 al centre escolar en el qual l’alumne o l’alumna tingui la reserva de plaça per al curs 2024-2025. En aquest supòsit, el centre escolar estendrà un resguard al sol·licitant que acrediti la data de presentació de la sol·licitud en el centre escolar.
En cas de dubte en el moment de presentar la sol·licitud, és recomanable consultar el material didàctic que consta a la pàgina web. Així mateix, també es podrà demanar hora (https://citaprevia.ripolles.cat/) per acudir presencialment a les oficines del Consell Comarcal del Ripollès (Carrer Progrés, 22 – 17500 Ripoll).
Per a més informació podeu trucar al telèfon 972.70.32.11 o bé contactar a través del correu ensenyament@ripolles.cat a l’atenció de l’Anna Guàrdia o en Roger Canals.