Nova webcam al costat del Pont Nou

Camprodon, Vilallonga del Ter, Sant Pau de Segúries i Setcases ja compten amb la seva càmera
Camprodon ja disposa d’una nova webcam que permet veure imatges en directe de la vila. Després que l’anterior càmera s’avariés, s’ha substituït per una de nova amb l’objectiu de tenir imatges minut a minut. “La seva bona ubicació permet gaudir d’un dels llocs més emblemàtics de la vila, el Pont Nou”, explica Xavier Juncà, regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies.
Amb aquesta, la Vall de Camprodon ja compta amb el servei de quatre càmeres: a Camprodon, a Vilallonga de Ter, a Sant Pau de Segúries i a Setcases. “Aviat activarem les dues que falten, les de Llanars i Molló-Espinavell, que ja es troben col·locades i només manca connectar-les a internet”, explica Juncà.
De moment les webcams són compatibles amb els navegadors web de Google Chrome i Mozilla Firefox i s’està treballant perquè siguin operatives també amb el Safari. Pots fer-ne ús aquí.
Aquesta és una acció liderada per l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC) amb la col·laboració dels sis ajuntaments de la Vall i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.
 
DSC04103-935x400