Nou punt de recàrrega de bicicletes elèctriques

Està situat a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament. El Consorci de les Vies Verdes de Girona va entregar el dispositiu al consistori fa uns mesos.
S’ha instal·lat un nou punt de recàrrega de bicicletes elèctriques, que està situat a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament. Aquest dispositiu, al qual es podrà connectar qualsevol bicicleta d’aquest tipus, va ser entregat a l’Ajuntament per part del Consorci de les Vies Verdes de Girona.
Les Vies Verdes són unes vies de comunicació destinades exclusivament a la circulació a peu i en bicicleta, excepte en alguns trams urbans i zones compartides. Són espais agradables, apartats del trànsit, segurs i accessibles, aptes per persones de qualsevol edat i condició física, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda.
 
El Consorci de les Vies Verdes de Girona
El Consorci de les Vies Verdes de Girona és l’ens local que gestiona les diverses rutes de les vies verdes de Girona, integrat per la Diputació de Girona i els municipis i consells comarcals assenyalats en els estatuts, com Camprodon. La seva tasca principal és la de realitzar el manteniment i millora de la infraestructura, la promoció del seu ús i l’ampliació de la xarxa. Des de 2013, gestiona la xarxa Pirinexus, 353 km de ruta pedalable que uneix les comarques gironines amb la Catalunya francesa, passant per la Vall de Camprodon.
Punt de càrrega bicicletes 2