Nou curs de tardor de balls folk i danses del món

El mestre Mon Cardona impartirà sis classes de danses d’arrel tradicional, des del 21 d’octubre fins al 16 de desembre.
L’antiga escola de la Colònia Estabanell acollirà, des del 21 d’octubre fins al 16 de desembre, el nou curs de tardor de balls folk i danses del món. Com en darreres edicions, el curs està dirigit a persones que tinguin interès a ballar -independentment de si en saben o no i de si vénen o no amb parella- danses d’arrel tradicional de diferents països del món. El curs l’impartirà Mon Cardona, mestre de danses populars i tradicionals amb més de 30 anys d’experiència i trajectòria pel que fa a la formació, docència i dinamització de cursos i tallers.
El repertori de balls i danses serà assequible, de manera que totes les persones puguin participar i divertir-se, encara que no tinguin cap experiència. En alguns casos també es repetiran danses d’anteriors cursos.
Les places són limitades segons ordre d’inscripció. Per tant és necessari formalitzar la inscripció prèvia a través del web de l’entitat organitzadora, Camprodanses. El preu és de 45 € per tot el cicle -quantitat que es farà efectiva el primer dia de curs- i l’horari de 19 hores a 21 hores, els dissabtes 21 i 28 d’octubre, 11 i 25 de novembre, i 2 i 16 de desembre. També cal indicar que no es pot fer la inscripció per una o diverses sessions en concret, només pel curs sencer.
WhatsApp Image 2017-10-04 at 12.36.47