No et perdis el Camprodon Essential 2019, un cap de setmana fet a mida per a tu!

L’esdeveniment tindrà lloc el 3 i 4 d’agost, i concentrarà en un cap de setmana un conjunt d’activitats lúdiques i socials, tot reforçant la xarxa d’atractius turístics de Camprodon i la Vall.

El municipi de Camprodon s’està posant a to per acollir una altra edició del Camprodon Essential, un dels esdeveniments estrella de l’estiu. D’aquesta manera, el cap de setmana del 3 i 4 d’agost, els carrers de la vila s’ompliran de comerç, turisme, activitats i propostes lúdiques i culturals per a tots els públics. El Camprodon Essential no només té com a objectiu oferir el millor als veïns i veïnes, sinó també mostrar tots els actius i atractius patrimonials, econòmics i turístics de Camprodon i la Vall.

Aquesta jornada oferirà la Fira Tradicional de Dibuix i Artesania, el Trenet Turístic de la Vall de Camprodon, visites guiades, la Festa del Carrer Monestir o l’actuació dels consagrats Mishima, en el marc del FMVC 2019, al Casal Camprodoní el diumenge 4 d’agost, a les 19 h (entrades aquí).

Menció a part mereix la IX edició de la Botiga al Carrer, una proposta amb la qual, durant els dos dies, els comerços sortiran al carrer i exposaran la qualitat dels seus productes.

El Camprodon Essential està organitzat per l’Ajuntament i Esdeveniments 7 Vetes, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon. Us hi esperem!

Amb el suport de la Diputació de Girona:
Diputació de Girona Logo

ULTIM CAMPRODON ESSENTIAL