Natura, patrimoni i festa a l’Aplec del Remei!

Reserva ja el teu tiquet per a l’arrossada popular a l’Oficina de Turisme!
Paisatge, cultura i celebració es fonen en una sola fotografia. Els propers 13 i 14 d’octubre arriba l’Aplec del Remei, una tradicional festa pensada per compartir un parell de dies amb la millor companyia i ambient. La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Camprodon i Els Amics del Remei.
El diumenge 13 d’octubre, la jornada arrencarà a partir de les 9 h, on hi haurà inflables per als més menuts i servei de bar en cas que faci bon temps. A les 12 h, es celebrarà l’eucaristia i, en acabar, a les 14 h, es durà a terme una arrossada popular (caldrà tiquet, que podreu aconseguir a l’Oficina de Turisme. Cost: 7 €). A les 15.30 h, després de dinar, es continuarà amb el rosari i el cant dels goigs. Finalment, el dia acabarà amb una tarda de sardanes, a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles, a partir de les 16 h.
Dilluns 14 d’octubre es posarà punt final a l’Aplec del Remei amb la missa per botiguers i per tothom que hi vulgui assistir, serà a les 12 h. Berta Suñer, regidora de Festes de Camprodon, destaca que es tracta “d’una festivitat que es duu a terme en un entorn incomparable” i anima a participar els camprodonins i camprodonines dels actes previstos.
Aplec del Remei_page-0001