Mor Amàlia Vázquez de Castro Gutiérrez, presidenta de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon

La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dimecres 15 de març (12 h.) a l’església de Santa Maria de Camprodon. Avui dilluns (20 h.), el santuari acollirà el res del rosari en el seu record i  diumenge dia 19 (12 h.), l’ADVAC dedicarà la missa a qui fou la seva presidenta. L’Ajuntament trasllada el seu més sincer condol a la família.
Camprodon acomiada aquesta setmana Amàlia Vázquez de Castro Gutiérrez, qui fou presidenta de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon (ADVAC). La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dimecres 15 de març (12 h.) a l’església de Santa Maria de Camprodon.
Amàlia Vázquez de Castro Gutiérrez, estretament lligada a la vida associativa camprodonina i de la Vall, presidí l’ADVAC durant més de vuit anys. Dona implicada en la defensa dels drets del col·lectiu femení i amb una ferma i decidida consciència social, també va col·laborar al llarg de la seva trajectòria vital en diferents entitats de la demarcació de Girona.
L’església de Santa Maria de Camprodon acull avui dilluns 13 de març al vespre (20 h.) un res del rosari en el seu record; i diumenge dia 19 (12 h.), l’ADVAC dedicarà la missa a qui fou la seva presidenta els últims anys.
L’Ajuntament de Camprodon trasllada el seu més sincer condol a la família i amics d’Amàlia Vázquez de Castro Gutiérrez.