Moisès Solà, nou regidor de l’Ajuntament de Camprodon

Solà es farà càrrec de les carteres de Joventut; Qualitat de vida, Convivència i Solidaritat; Sostenibilitat; Paisatge, Medi Ambient i Estètica
Moisès Solà Córdoba va prendre possessió de l’acta de regidor en el passat Ple municipal ordinari celebrat el dimarts 2 d’octubre després de la renúncia per motius personals de Jordi Batchelli, regidor i Primer Tinent d’Alcalde fins al moment.
Solà entrarà a formar part del govern i serà el responsable de les regidories de Joventut; Qualitat de vida, Convivència i Solidaritat; Sostenibilitat; Paisatge, Medi Ambient i Estètica. Un cop efectuat aquest canvi dins l’equip de govern la distribució de regidories i responsabilitats és la següent:

  1. Xavier Sala: alcaldia; Recursos Humans i Règim Interior; Urbanisme; Obres, serveis municipals i manteniment; i habitatge.
  2. Anna Colomer Vila: Cultura; Festes; Patrimoni, i Comunicació i Relacions Institucionals.
  3. Xavier Juncà Morer: Hisenda; Turisme activitat; Promoció Econòmica, i Noves Tecnologies.
  4. Xavier Rigat Gardella: Governació; Nuclis i Desenvolupament Rural; Mobilitat i Seguretat; Equipaments; Participació Ciutadana, i Esports.
  5. Núria Mas Soler: Serveis Socials; Salut; Gent Gran i Geriàtric; Educació, i Infància i Família.
  6. Moisès Solà Córdoba: Joventut; Qualitat de vida; Convivència i Solidaritat; Sostenibilitat; Paisatge; Medi Ambient, i Estètica.

 

42937190_1912757968820349_7618166797824425984_o