Mishima inaugurarà a Camprodon el 20è Festival de Música de la Vall de Camprodon

El concert tindrà lloc el diumenge 4 d’agost al Casal Camprodoní. Consulta tota la programació del FMVC aquí.
 
La 20a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon ja és aquí i començarà amb un concert protagonitzat per Mishima, el grup de pop barceloní, que presentaran el seu últim espectacle Ara i Aquí (2017).
La inauguració d’aquesta nova edició del FMVC tindrà lloc el proper diumenge, 4 d’agost, al Casal Camprodoní de Camprodon a les 7 del vespre. Aquest serà el primer concert d’una edició que pretén seguir apostant per música de gran qualitat artística en espais reduïts, en què el públic pot gaudir de ben a prop propostes musicals en els diversos municipis que conformen la Vall de Camprodon.
Així doncs, després de la inauguració a Camprodon, el FMVC continuarà amb els concerts que s’han programat a Sant Pau de Segúries (TheSeySisters el 13 d’agost), a Llanars (XabiAburrunzaga i NiamNíCharra el 16 d’agost), a Vilallonga del Ter (Happy Jazz Feetwarmers amb Ricard Gili el 18 d’agost) i a Molló (Cor Geriona el 7 de setembre).
Les entrades per al FMVC costen entre 11 i 15 euros i es poden comprar online ahttp://www.fmvc.cat/ , de forma física a l’Oficina de Turisme de Camprodon o als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga del Ter.