Més de 40 obres inèdites optaran al premi de pintura Manel Surroca Pirineu de Girona

Emmarcat en els actes de commemoració del Centenari Manel Surroca, el premi està dotat amb 1.500€
surroca
El premi de pintura Manel Surroca Pirineu de Girona encara la seva recta final. Un cop tancat el passat 15 d’octubre el període d’inscripcions, s’han presentat al certamen un total de 44 obres. Després de realitzar el registre de l’obra, els concursants hauran de lliurar les seves propostes, a partir del proper dia 1 i fins al 15 de novembre, a les dependències de l’Oficina de Turisme de Camprodon. Les obres presentades al concurs són de temàtica lliure i han estat elaborades en qualsevol de les tècniques i suports en què s’expressa la pintura actual. L’única condició per poder participar en el concurs és que siguin inèdites i estiguin signades per l’autor/a.
 
Selecció de les obres finalistes
D’entre les obres rebudes, el jurat, format per l’historiador de l’art Joan Sala, la historiadora de l’art i comissària de l’exposició “L’absència”  Mercè Vila i l’artista Nahum Villèlia, n’efectuarà una selecció que serà exposada entre l’1 i el 23 de desembre de 2017 a un espai obert al públic de Camprodon.
El jurat decidirà l’obra premiada d’entre les finalistes i farà pública la seva decisió el mateix dia de l’entrega de premis. L’obra premiada serà dotada amb 1.500€ i passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Camprodon, formant part del seu fons per ser exposada en qualsevol dels seus museu-s/espais.
Des de l’Ajuntament de Camprodon es valora molt positivament la bona acollida del certamen i la notable xifra d’obres recollides, totes elles de gran qualitat i interès.