Més de 4.000 persones han viatjat en el trenet turístic de la Vall de Camprodon durant la temporada d’estiu

L’atracció, que permet conèixer Camprodon i els encants de la Vall, ha aconseguit mil viatgers més respecte l’any 2018, fet que representa un creixement del 25%.

El trenet turístic de la Vall de Camprodon torna a batre rècords. Aquest estiu, més de 4.000 persones han pujat a l’atracció turística: mil persones més que l’any passat, fet que representa un increment del 25%. Concretament, de les 4042 persones que han pujat al tren, un 38% són infants i un 62% adults. Per més detall, al voltant d’un 20% ha pujat durant les rutes organitzades als matins, mentre que un 80% a la ruta de Camprodon Vila.

 Aquest resultat positiu està vinculat al fet que, cada vegada més, el trenet és un atractiu més valorat i apreciat per als seus usuaris i els visitants, i al conjunt de promocions i novetats que s’ofereixen. En aquesta ocasió, també la bona climatologia durant l’estiu ha contribuït a un increment del seu ús.

El servei del trenet turístic de la Vall de Camprodon es realitza en períodes vacacionals, i serveix per complementar l’estada dels visitants per tal que puguin recórrer els racons de la Vall de la manera més àgil i lúdica. Disposa de 7 rutes diferents. Més informació a: http://trenet.lavalldecamprodon.com/.