Més de 3.000 persones viatgen amb el trenet turístic durant l’estiu

El trenet, que compta amb 7 rutes diferents, serveix per complementar les visites de les persones que volen gaudir dels atractius de la Vall de Camprodon
El trenet turístic de la Vall de Camprodon es consolida com un dels mitjans preferits per visitar els racons més emblemàtics del municipi i la Vall després d’haver venut un 5% més de tiquets que l’any passat. Aquest percentatge es tradueix en el fet que més de 3.000 persones han fet ús del servei. “Dins d’aquest èxit cal tenir en compte les 13 tardes de pluja a la Vall de Camprodon, fet que no ha impedit que milers de persones hagin volgut gaudir del trenet”, explica Xavier Juncà, regidor de Turisme.
El servei del trenet turístic de la Vall de Camprodon es realitza en períodes vacacionals i serveix per complementar l’estada dels visitants per tal que puguin recórrer els racons més atractius de la Vall de la manera més àgil i lúdica. Disposa de 7 rutes diferents. Una de les més exitoses i que té lloc cada tarda és la de Camprodon – Vila. Tot i això, el recorregut també compta amb altres rutes pels diferents racons, paratges i municipis de la Vall de Camprodon: Sant Pau de Segúries – El Remei – Vila Romana, Llanars – La Roca – Abella, Molló – Espinavell, Vilallonga de Ter – Tregurà, Font-rubí – Rocabruna – Alta Garrotxa, i Setcases. Totes les rutes tenen Camprodon com a punt de sortida i també d’arribada, mentre que els altres municipis formen part dels anomenats “punts d’enllaç”.
Per a més informació del trenet turístic de la Vall de Camprodon, podeu consultar aquest enllaç.
 

Foto 13-9-18 11 11 21