Més de 1500 euros per la recerca de La Marató 2022

La Marató de TV3 esdevé, des de ja fa molts anys, la icona solidària de Catalunya cada desembre. Enguany, el tema central n’era la Salut Cardiovascular. Camprodon no es va quedar enrere i, com a cada edició, va organitzar diverses activitats dirigides a tota la ciutadania i que es van celebrar al llarg del mes de desembre.

En el marc del mercat de Nadal es va celebrar una ballada de sardanes al Pavelló Vell, que va agrupar unes 130 persones que van gaudir durant la tarda d’escoltar o ballar les sardanes que va tocar la Cobla Principal de la Bisbal.

D’altra banda, aquest passat cap de setmana es van ajuntar dues activitats. La primera anava dirigida als més petits, i es que l’Espai Cultural Cal Marquès va acollir l’hora del conte teatralitzada, una forma ben diferent d’explicar històries. D’altra banda, diumenge al matí es va dur a terme una caminada fins a Torre Cavallera on esperava un esmorzar de xocolata desfeta i coca. A més, tots els assistents es van endur un buff commemoratiu de l’ocasió. També ahir es va acabar la subhasta de quadres, les obres provenien de donacions fetes per particulars i entitats.

En paraules de La regidoria de solidaritat de l’Ajuntament, “Estem satisfets amb la participació en les activitats per part de la ciutadania, algunes de les activitats són noves i han tingut una bona acollida”. D’aquesta manera, la població ha aconseguit donar, de moment, més de 1500 euros en benefici de la salut cardiovascular.

Si encara voleu ser partícips d’aquestes donacions, l’Oficina de Turisme de Camprodon disposarà d’una guardiola solidària fins a final de mes. També es podran comprar buffs. El consistori agraeix a totes les persones i enitats col·laboradores que facin possible que hi hagi més investigació en un àmbit on “mai sabem quan ens pot tocar a nosaltres, per tant, contents de participar”.