Maria del Mar Bonet posa dempeus el Casal de Camprodon

Entrades exhaurides en el primer concert de la 19a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon.

Maria del Mar Bonet, acompanyada per Borja Penalba, omplia de bat a bat el Casal Camprodoní en el concert inaugural del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon el passat diumenge 29 de juliol. Amb el seu espectacle “50 anys d’escenaris”, la cantautora actuava per primera vegada a Camprodon i es va posar el públic a la butxaca des de la primera cançó del concert, en què va anar desgranant temes de l’ampli repertori que ha creat i dut als escenaris i enregistraments durant la seva dilatada carrera.
El concert va fer gaudir de valent un públic que sabia bona part dels temes que Maria del Mar Bonet va cantar amb una sensibilitat i una força absolutament genial. La coordinació amb Borja Penalba, una meravella. Junts, ells dos sols a l’escenari, van omplir la sala amb força, sensibilitat, i una complicitat que va elevar el concert a la categoria d’inoblidable.

El concert arribava a la seva apoteosi amb la interpretació de les cançons “Què volen aquesta gent?”, que s’ha convertit en un himne reivindicatiu encara en l’actualitat, i “La Balanguera”, un himne dels Països Catalans segons la mateixa Maria del Mar Bonet.

Una vall de músiques!

Captura de pantalla 2018-07-31 a las 12.27