Mare Nostrum Musicae porta Mozart al monestir de Sant Pere

En el marc dels actes de la Festa Major de Sant Patllari.
El monestir de Sant Pere de Camprodon acollirà, el pròxim diumenge 24 de juny a les 12 h, el concert “Mozart”, on s’interpretaran els Quartets per a flauta a càrrec de Mare Nostrum Musicae, sota la direcció de François Ragot. El quartet està integrat per Valentin Krueger, a la flauta; Frédéric Descargues, al violí; Fanny Kobus, a la viola i François Ragot al violoncel. El concert es troba en el marc de la programació de la Festa Major de Sant Patllari 2018, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny. Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç. L’entrada del concert costarà 10 € i serà gratuïta pels menors de 18 anys.
Aquest concert és només un exemple de l’agenda d’activitats i propostes culturals i socials que s’han programat per la Festa Major de Sant Patllari. La regidora de Cultura, Anna Colomer, ha volgut destacar que “parlar de la Vall de Camprodon i de cultura és parlar en clau de sinònims. Estem molt contents de tenir l’oportunitat de gaudir d’un concert d’aquesta qualitat i executat per músics de tant prestigi. No cal dir que tots els veïns i veïnes de la Vall estan més que convidats. Estem segurs que serà un recital màgic i privilegiat”.
Sobre Mare Nostrum Musicae
El 1995, a Cadaqués, un quartet format per solistes de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà es va comprometre a acompanyar la soprano catalana Chantal Botanch. Van improvisar el nom de la formació, que van batejar: “Mare Nostrum Musicae”. François Ragot, originalment representant del grup, segueix sent el líder i director artístic. Sota la seva direcció, altres professionals de la música es van unir als fundadors. Mare Nostrum Musicae té ara la capacitat d’oferir combinacions des de duos, fins a orquestra de cambra, passant per formacions convencionals o atípiques. Interpreten un ampli repertori, variat i eclèctic, i col·laboren amb músics i cantants de renom i amb moltes corals de la regió.