L’última fase de les obres del carrer València començarà el 5 de setembre

El pròxim dilluns 5 de setembre les obres de remodelació del carrer València de Camprodon es tornaran a reactivar després d’una aturada produïda durant aquest estiu. La previsió és que els treballs finalitzin abans del 30 de setembre, tenint en compte que aquest és el marge d’actuació que permet el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, la subvenció aportada des de la Generalitat per al finançament del projecte.

Les obres començaran al mateix punt on es van deixar, a l’alçada de la farmàcia. A partir d’aquí, es continuarà carrer amunt fins a acabar amb tot el traçat que contempla el projecte, garantint l’accés als establiments i habitatges de la zona, tal com es va fer en les primeres fases de les actuacions. En aquest últim tram, la proposta de millora quedarà enllestida d’acord amb els criteris establerts, amb una plataforma única i uniforme sense barreres arquitectòniques, sota la demanda dels mateixos veïns i veïnes en el procés participatiu dut a terme al setembre del passat 2021. A banda del canvi visual, també s’ha fet una millora i condicionament dels serveis generals soterrats i ara es procedirà a la instal·lació d’il·luminació LED al carrer per a la millora de l’eficiència energètica.

Aquesta actuació compta amb el suport del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.