L’últim Ple de l’Ajuntament Juvenil del curs 2021-2022

Aquest divendres s’ha celebrat el darrer Ple de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon. Aquest órgan jove està format per, 20 joves dels centres escolars de Camprodon, sis de l’Escola Dr. Robert i catorze de l’Institut Germans Vila Riera. En aquesta sessió de tancament de mandat, i presentació de propostes joves a realitzar, hi ha assistit la regidora de Joventut, Maria Casadesús.
El Ple ha acordat destinar el seu pressupost per a la construcció d’un Pump Track, un circuit amb bonys per a bicicletes. Pel que fa a la festa Major, s’ha decidit organitzar una activitat sorpresa pel dissabte 25 de juny a la tarda.
L’alcalde juvenil, Albert Verdaguer, i Joan Gallarza, com a regidor de festes, han fet arribar aquestes propostes a la regidora Casadesús. L’acte ha finalitzat amb la imatge de clausura de mandat amb la participació de la coordinadora de l’activitat, la tècnica de Joventut de la Vall del Ter del Consell Comarcal del Ripollès, Neus Bosch, la regidora de Joventut i els membres de l’Ajuntament Juvenil.

Adjuntem l’acta del Ple: