L’Ski Club Camprodon i Galetes Birba premiats als Líders 2023

Una entitat i una empresa de Camprodon s’emporten dos premis Líders 2023, es tracta de l’Ski Club Camprodon i Galetes Birba.
En la categoria “Esports i Joventut” ha guanyat l’Ski Club Camprodon per “la seva trajectòria que es remunta al 1934 i d’ençà de la seva constitució ha treballat per la pràctica de l’esquí a la vall.
Té més de 800 socis i té dos equips oficials de competició. A més, desenvolupa i promociona activitats lúdiques i cultural que ajuden en la dinamització i promoció de la vall de Camprodon.”
En la categoria “Premi Joan Vilalta, empreses i indústria” per a Galetes Birba “per ser un sinònim de Camprodon. L’empresa té una història que es remunta al segle XIX i que ha convertit Camprodon en el seu emblema. Les galetes són el producte estrella de la companyia, d’abast internacional. Avui dia, la gamma de productes Birba es compon de diferents varietats, la majoria de les quals es fabricaven ja en els inicis de l’empresa, el 1893″.
Birba, és el segon obsequi d’aquestes característiques que aconsegueix en aquests premis d’àmbit comarcal. El primer el va obtenir l’any 2018 i el segon aquest 2023.
Enhorabona a tots els guardonats i també els altres tres finalistes: Víctor Küppers, Hotel Puig Francó- Restaurant Mític i l’obrador Ricolta de Beget per haver arribat a la nominació.