L’Oficina Mòbil de Consum tornarà a atendre a Camprodon

Els usuaris que vulguin ser atesos a Camprodon podran adreçar-se a aquesta oficina descentralitzada els dies 9 de març, 4 de maig, 29 de juny, 14 de setembre i 9 de novembre.
El Consell Comarcal del Ripollès ha tornat a desplegar l’Oficina Mòbil de Consum, que permet l’atenció descentralitzada de l’Oficina de Consum del Ripollès als municipis per tal d’acostar el servei a les persones de la comarca. Per tal de conèixer quins dies atendrà l’Oficina Mòbil a cada municipi, el Consell Comarcal ha elaborat un calendari amb les dates de tot l’any. Així, a Camprodon estarà disponible l’Oficina Mòbil els dies 12 de gener, 9 de març, 4 de maig, 29 de juny, 14 de setembre i 9 de novembre.
Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest servei han de demanar cita trucant al Consell Comarcal del Ripollès (972 70 32 11) o enviant un correu electrònic a consum@ripolles.cat.  També poden presentar-se directament a qualsevol de les seus comarcals on es presti el servei. Consulta aquí el calendari.
Cal recordar que, independentment de l’Oficina Mòbil, l’Oficina de Consum del Ripollès, ubicada a la seu del Consell Comarcal, a Ripoll, obre tots els dimarts de 12 a 15 h i de 16 a 19 h, i tots els divendres de 8 a 15 h. Durant els mesos d’estiu l’horari d’atenció serà els dilluns de 8 a 11 h, els dimarts de 12 a 15 h, i els divendres de 8 a 15 h. L’horari d’estiu és vàlid des de l’1 de juny fins a l’11 de setembre, excepte el mes d’agost, que està tancat.