L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Camprodon acorden millorar el mobiliari de la Residència Geriàtrica Municipal L'Hospital

El conveni signat pel director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola; la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, Montse Benítez; i l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, permetrà al personal especialitzat prestar una atenció de major qualitat als residents.
L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Camprodon acorden per millorar el mobiliari de la Residència Geriàtrica Municipal L'Hospital
L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Camprodon van signar divendres 2 de juny un conveni de col·laboració per a la millora i el condicionament del mobiliari de la Residència Geriàtrica Municipal L’Hospital. Aquest equipament serveix de nexe d’unió entre les persones grans del municipi i les accions socials, atès les diferents activitats assistencials, solidàries, d’acompanyament, de divulgació i de cohesió social que s’hi realitzen.
La formalització d’aquest conveni, que fixa una aportació econòmica valorada en 5.000€, ha anat a  càrrec del director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola; la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, Montse Benítez; i l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. La comitiva, a més, va poder gaudir d’una visita al llarg del matí per l’equipament acompanyada de les directores del centre, Montserrat Prat i Silvia Bertran, i de la regidora de Serveis Socials, Núria Mas.
L’alcalde Camprodon s’ha mostrat molt satisfet de la implicació de l’Obra Social “la Caixa” i de la signatura d’aquest conveni com a “un nous pas per seguir treballant plegats pel benestar comú. Entre tots estem fent de Camprodon un poble cada dia més integrador, cohesionat i solidari”.
Per la seva banda el director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona ha destacat que millorar la qualitat de vida de la població de més edat és un dels objectius prioritaris de l’Obra Social “la Caixa”. El conveni, ha afegit, “és una mostra també del compromís de la nostra entitat amb la comarca”.
Gràcies a aquest conveni, els residents disposaran d’un nou mobiliari adaptat a les seves necessitats i permetrà al personal especialitzat prestar una atenció de major qualitat.