L’Obra Social “la Caixa” aporta 3.500 € a la residència geriàtrica municipal L’Hospital

Amb aquest gest, l’entitat demostra la seva voluntat de continuar treballant amb l’Ajuntament per tal de millorar la qualitat i les condicions de la gent gran de la vila, un col·lectiu molt preuat i valorat des del consistori.
 
L’Obra Social “la Caixa” ha concedit 3.500 € de donatiu a la residència geriàtrica L’Hospital de Camprodon, que aquesta destinarà a mobiliari i altres elements de millora per a l’equipament. El passat dimarts, 23 de juliol, es va fer entrega de la donació en un acte que va comptar amb la participació de Xavier Guitart, alcalde de Camprodon; Ivan Tibau, director de Banca Institucions de CaixaBank i Maria Carme Monells, Directora Tècnica de la Residència.

L’alcalde de la vila, Xavier Guitart, ha destacat la vessant més solidària i col·laborativa de CaixaBank, a qui “estem molt agraïts ja que demostra una vegada més el seu compromís per treballar de la mà d’aquest Ajuntament per tal de millorar les condicions i la vida de les persones grans del municipi i de la Vall de Camprodon”.
WhatsApp Image 2019-07-23 at 22.18.21