L’institut Germans Vila Riera celebra el seu 25è aniversari

Durant aquest curs, 2021-2022, l’institut Germans Vila Riera de Camprodon celebra el seu 25è aniversari. Per commemorar aquesta efemèride s’han programat diversos actes i activitats al llarg de tot el curs. S’ha creat una comissió on participen docents, alumnes, personal laboral, pares i antics professors del centre, per així poder configurar una celebració diversa que aconsegueixi atreure a tota la gent que ha tingut vinculació amb l’institut.
Per a començar a escalfar motors, el centre educatiu, ha creat un logotip commemoratiu obra de l’alumna, Emma Costa; ha distribuït un objecte commemoratiu pels estudiants, un porta entrepans “Boc’n‘Roll”; també s’han dibuixat un centenar de litografies úniques, obra de Gisela Arimany, que es regalaran durant l’efemèride amb les institucions o persones que col·laborin en la celebració; i s’ha programat una exposició fotogràfica sobre el centre d’estudis secundaris de cara a l’any vinent.
Per difondre aquest aniversari el centre ha creat un espai web on es recull tota la història de l’institut, els materials editats i agenda d’actes programats. A més s’ha habilitat el número de telèfon del centre: 972.740.761. Com a Whatsapp perquè tothom pugui enviar la seva felicitació pels vint-i-cinc anys en format dibuix, fotografia, composició artística, tall de veu, o qualsevol altra informació relacionada amb l’institut: anècdotes, records, vídeos o fotografies curioses entre d’altres.
A la web commemorativa dels vint-i-cinc anys també hi trobareu totes les revistes l’Esquitx publicades per l’institut excepte algun número. El centre aprofita per fer una crida a aquelles persones que disposin d’algun exemplar dels números: 2, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 14 i 16. Per poder-lo escanejar i completar la col·lecció. A la web també hi ha una enquesta on demanem als exalumnes que responguin per poder fer un treball d’estadística: https://sites.google.com/view/25aniversariinstitutvilariera/enquesta
👇🏻Aquí podeu visitar la web commemorativa: 👇🏻