“Liceu a la Fresca” portarà ‘Tosca’ de Puccini a Camprodon!

Serà el pròxim divendres 28 de juny, a les 22 h al Casal Camprodoní. L’activitat s’emmarca dins del programa de la Festa Major de Sant Patllari.
L’Ajuntament de Camprodon, el Casal Camprodoní i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona portaran a la nostra vila Tosca, una de les grans òperes del compositor Giacomo Puccini. La sessió del projecte “Liceu a la fresca” tindrà lloc el divendres 28 de juny, a les 22 h al Casal Camprodoní. La funció serà enregistrada i emesa pel Canal 33 de Televisió de Catalunya i simultàniament a la pantalla del local. Tindrà una duració aproximada de dues hores i trenta minuts i l’entrada serà totalment lliure i gratuïta. Amb aquesta proposta “el consistori vol apropar l’art i la cultura als veïns i veïnes del municipi, a través d’un format familiar, agradable i de companyonia”, senyala Anna Colomer, regidora de Cultura de Camprodon. L’activitat s’emmarca dins del programa de la Festa Major de Sant Patllari.
L’any 2007 el Liceu va emprendre una iniciativa sense precedents consistent en posar l’òpera a l’abast de la ciutadania mitjançant la projecció en una pantalla de grans dimensions del títol que s’estava representant simultàniament en el Gran Teatre del Liceu aquella mateixa nit. Aquest esdeveniment, anomenat inicialment com “Liceu a la platja”, va superar les expectatives d’èxit, raó per la qual la seva celebració ha continuat estenent-se sense límits geogràfics sota el nom de “Liceu a la Fresca”, amb la finalitat d’ampliar la visibilitat del gènere musical de l’òpera arreu de les poblacions.
Liceu a la fresca-comprimido (1)_page-0001