L’esport i la cultura marquen l’agenda del cap de setmana de Tots Sants

L’esport i la cultura marquen l’agenda del llarg cap de setmana de tots Sants:

  • L’activitat esportiva arriba de la mà de la primera edició del Pyrenees Mountain Festival, es tracta d’una experiència de Pirineu i esports per a totes les persones que senten atracció per la muntanya. Una fira que se celebrarà dissabte i diumenge amb una àmplia proposta d’activitats que requereixen inscripció prèvia en aquest enllaç: https://5elementravel.com/ca/pyrenees-mountain-festival/
  • L’agenda d’activitats de dissabte arrenca al Bolós amb la celebració de l’Aplec, amb una missa a les dotze, un dinar popular i animació musical amb el Manelic de Pera.
  • A la tarda l’associació de comerç i turisme de la Vall de Camprodon presenta el seu llibre “És tardor a la Vall de Camprodon”. Un conte escrit en català i castellà, per Marta Roglà amb il·lustracions d’Alícia Figueras, per compartir en família. Aquest llibre, que no es va poder presentar l’any passat per les restriccions Covid-19, es mostrarà al públic a la sala de Plens de l’Ajuntament, de la mà de la seva autora, coincidint amb aquesta estació tan bella al nostre municipi.
  • Finalment, a les set de la tarda a la sala d’actes de l’espai cultural de Cal Marquès, conferència del periodista Antoni Llagostera sobre el llegendari i les tradicions de l’alta muntanya al Ripollès.
  • Tot això sense oblidar el mercat setmanal del diumenge, la programació de cinema pel cap de setmana, les sortides del carrilet i les exposicions vigents a cal Marquès.

Adjuntem cartells de les activitats: