L’escola Doctor Robert participarà en el II Congrés de Petits Científics i Científiques

Aquest congrés és fruit de la col·laboració entre el Grup d’Altes Capacitats de l’ICE de la Universitat de Barcelona i cinc escoles d’arreu del territori.
Els alumnes de 5è de Primària de l’escola Doctor Robert han estat convidats a participar en el II Congrés de Petits Científics i Científiques que se celebra al Museu Blau de Barcelona el pròxim dijous 26 d’abril. L’escola Doctor Robert serà una de les cinc escoles de Primària que participen en un congrés que organitza anualment el Grup d’Altes Capacitats (GAC) de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona.
Aquest congrés parteix de la necessitat de trobar noves eines metodològiques competencials per donar resposta a tot l’alumnat de Catalunya a partir de les seves capacitats i indicadors d’aprenentatge. Es basa en el Sistema d’Aprenentatge de cada alumne, com a resultat de practicar a les aules un projecte validat durant 10 anys consecutius, aplicant un aprenentatge personalitzat i de mirada de futur d’acord amb les necessitats del món laboral i social.