Les obres de la torre de comunicacions avancen amb rapidesa

L’obertura de camí fins al lloc on s’ubicarà el repetidor ja està pràcticament enllestida. També s’ha marcat el punt exacte on s’aixecarà la torre.
WhatsApp Image 2018-03-06 at 13.48.06
Les obres corresponents a la primera fase del projecte d’instal·lació de la torre de telecomunicacions continuen avançant a molt bon ritme. A hores d’ara ja estan pràcticament finalitzades les obres d’obertura del camí que arriba fins al lloc exacte on s’ubicarà el repetidor. En una visita d’obres aquest dimarts 6 de març, tècnics de l’Ajuntament i el constructor han determinat el punt exacte on s’aixecarà la torre de telecomunicacions per tal de començar a treballar en la fonamentació de la mateix.
Un cop s’executi la primera fase del projecte s’iniciarà la segona, que consistirà a estendre una línia de baixa tensió d’1,5 quilòmetres per subministrar de corrent la torre. La torre de telecomunicacions s’aixecarà en una finca privada en sòl no urbanitzable del Serrat dels Boixos, a Montagut i Oix (Garrotxa). Aquest emplaçament permetrà donar la màxima cobertura possible als nuclis de Rocabruna, Beget, Salarça, Bolòs i Font Rubí.