Les figures de la Processó de Camprodon viatgen a la Casa de Cultura de Girona

Els Manaies de Girona han demanat la cessió de les figures dels passos “Entrada a Jerusalem” i “Oració a l’hort de Getsemaní”, per representar Camprodon en l’exposició organitzada amb motiu del 75è aniversari de la Secció de Vestes. Es podrà veure fins al 24 de març.
Els Manaies de Girona celebren enguany el 75è aniversari de la fundació de la seva Secció de Vestes. Una de les activitats que portarà a terme l’organització amb motiu de l’efemèride és una exposició d’imatges i figures de diversos pobles i ciutats de les comarques gironines, que any rere any, desfilen en les respectives processons. És per aquest motiu que els Manaies han demanat la cessió de les figures dels passos: “Entrada a Jerusalem” i “Oració a l’hort de Getsemaní”, pertanyents a la Processó dels Sants Misteris de Camprodon.
Aquestes figures representaran el municipi camprodoní en l’exposició «Setmana Santa, imatges processionals de les ciutats i pobles de la demarcació i Bisbat de Girona» que té lloc del dia 8 al 24 de març a la Casa de Cultura de Girona. L’objectiu d’aquesta mostra és poder reunir en un sol espai, obert a tot el públic interessat, una selecció d’escultures que mostrin les diferents etapes de la passió de Crist. Més informació aquí.
Manaies