Les Festes de Sant Patllari tanquen una altra exitosa edició

Balls, teatre, sardanes, festes, dinars populars, concerts, cercaviles… La celebració ha deixat imatges per recordar, en un ambient immillorable i amb una participació excel·lent per part de veïns i visitants.
Ai Festa! Donem per acabada una nova entrega de la Festa Major de Sant Patllari, una celebració en la qual els camprodonins i camprodonines gaudeixen de la gran varietat d’activitats que es posen a disposició. També ho fan visitants i turistes, que durant els dies de festivitat, es barregen entre els veïns del municipi per compartir moments, experiències i diversió. L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, destaca “la implicació dels vilatans que, com cada any, responen de forma absolutament admirable a aquesta festivitat tan nostrada”. L’Ajuntament de Camprodon dona les gràcies a totes les entitats, organitzacions i voluntaris que han fet possible, un any més, Sant Patllari, així com a tothom que ha vingut.
Sant Patllari clou aquesta edició 2019 amb un èxit d’assistents. La vila ha quedat, del 20 al 24 de juny, plena de vida, activitat i bon ambient. Les places i els carrers han acollit cercaviles, balls, concerts, gimcanes, la Festa de l’Escuma o la revetlla de Sant Joan, així com un munt de propostes preparades per a tots els públics i tots els gustos. Tampoc va obviar la celebració la gent gran de la residència geriàtrica L’Hospital, que van festejar de valent durant tots els dies.
Escenaris com la Font de Sant Patllari o les places de la Vila o Dr. Robert han acollit bona part de les activitats de la programació, així com ho han fet diferents equipaments municipals, com el Casal Camprodoní, on va tenir lloc la inauguració de l’exposició “Dones d’ahir, d’avui i de sempre. Dones de Camprodon i la nostra Vall”. La Festa també ha comptat amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó, que va servir per engegar una nit màgica amb fogueres, focs artificials i música.
Trobareu les fotos dels diferents actes a les xarxes socials de l’ajuntament: a Facebook i a Twitter.
Dinar Sant Patllari  2
Activitats paral·leles de Sant Patllari 2019
Però no és del tot cert que la programació de les festes s’hagi acabat. A més de tot això, en el marc de la Festa Major, s’ha programat un seguit d’activitats paral·leles que acabaran de completar el programa de Sant Patllari 2019. És el cas del Liceu a la Fresca (divendres 28 de juny a les 22 h al Casal Camprodoní); la xerrada sobre les reserves naturals franceses (dissabte 29 de juny a les 19 h a Cal Marquès) i, finalment, la Trobada de Modelisme Naval (diumenge 30 de juny a les 10 h al Parc de la Mare de la Font).