Les famílies afectades per la supressió del servei de transport escolar a Salarsa disposaran d’un servei de taxi

El servei entrarà en funcionament el pròxim dilluns 8 de gener, i connectarà Salarsa amb l’Institut Germans Vila Riera cada dia de classe.
Z:_RAÜL2-DEPARTAMENTSEDUCACIÓTRANSPORT ESCOLAR2013_2014r
Des del començament de curs, el nucli de Salarsa no disposa de servei de transport escolar. El Consell Comarcal del Ripollès es va veure obligat a suprimir aquesta línia perquè el servei no disposava del mínim d’usuaris, tres. Per tal de compensar aquest perjudici cap a les dues famílies afectades, es va proporcionar a les famílies una ajuda econòmica.
L’Ajuntament de Camprodon, amb la voluntat de posar-hi remei i facilitar que tots els alumnes de l’escola Dr. Robert i de l’Institut Germans Vila Riera puguin disposar del servei de transport escolar, ha acordat amb el Consell Comarcal que es posi a disposició d’aquests dos usuaris de Salarsa un servei de taxi que cobrirà, de dilluns a divendres, el trajecte Salarsa-Institut Germans Vila Riera, d’anada i tornada. L’anada serà a les 7:30 hores i la tornada a les 14:30 hores. El servei entrarà en funcionament el pròxim dilluns 8 de gener.
La regidora d’Educació, Núria Mas, considera que és una molt bona notícia que “tots els alumnes, visquin on visquin de Camprodon, puguin arribar a l’escola o l’Institut en igualtat de condicions”.