Les activitats del darrer cap setmana d’agost a Camprodon

L’agenda d’aquest darrer cap setmana d’agost a Camprodon porta cinema, música i activitats diverses. Us passem a detallar aquestes propostes, així com el cartell que les anuncia:

  • Avui divendres 25 d’agost de 2023, a la plaça Santa Maria a partir de les 17 h de la tarda, si el temps ho permet Festa de l’Escuma.
  • Dissabte, 26 d’agost a les 17 h al Camp de la Vila, partit de pretemporada de la UE Camprodon que s’enfrontarà a l’equip del Santa Eugènia. Més tard, a les 18 h sortida guiada sobre el “Camprodon Medieval” prèvia inscripció a l’oficina de turisme. A les 19 h al monestir de Sant Pere, Gala Lírica solidària a favor de l’ONCOLLIGA, amb Laia Camps i Joan Martínez Colas.
  •  Per diumenge al matí, de 10-12 h sortida a la “Roureda de can Pascal” i mercat setmanal durant el matí a la plaça del Dr. Robert.

Tot això sense oblidar les sortides del trenet, la programació de cinema cada dia o les exposicions programades a l’espai cultural de cal Marquès. Pel que fa a la sortida de diumenge del GMVC ha quedat cancel·lada davant de les previsions meteorològiques de mal temps.
La informació actualitzada, sempre, als nostres canals socials.