L’empresa francesa V-Motech tria Camprodon per realitzar proves en prototips de vehicles

La companyia s’ha establert al municipi els darrers dies per la seva privilegiada ubicació i per la seva alçada respecte del nivell del mar.
03V-motech
V-Motech, companyia especialitzada en el desenvolupament de proves de rendiment de motor, s’ha instal·lat durant els darrers dies al municipi de Camprodon per realitzar proves i mesures de pol·lució en cotxes nous, amb l’objectiu d’oferir solucions adequades als seus clients i resoldre possibles incidències. V-Motech, empresa capdavantera al món en la realització d’aquest tipus de proves, ha triat Camprodon per la seva ubicació i per la seva alçada respecte del nivell del mar.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, s’ha reunit amb els responsables de la companyia, els quals li han traslladat la seva voluntat de tornar a venir més endavant, donat que consideren Camprodon un emplaçament idoni per a la realització d’aquestes proves. L’empresa ha ubicat els seus vehicles-laboratoris al pàrquing de la zona de la Font Nova, on ha realitzat les proves pertinents a prototips de vehicles de la casa Nissan.
“Estem encantats que empreses internacionals i capdavanteres en el seu sector ens visitin i s’estableixin, encara que sigui de forma temporal, al nostre municipi”, ha assegurat l’alcalde. “Farem tot el possible perquè, tant en el cas de V-Motech, com en el d’altres empreses, s’hi sentin com a casa”.
V-Motech, amb seu a París, disposa també d’un espai permanent per a la realització d’aquest tipus de proves a Granada. En el sector automobilístic, l’empresa treballa amb fabricants com Citroën, Hyundai, Nissan, Peugeot, Renault o Toyota.