L'alcalde informa als veïns dels nuclis sobre l'estat del projecte de la torre de telecomunicacions

En una reunió convocada per l’Ajuntament per explicar les diverses actuacions previstes en els nuclis

 
La rectoria de Beget va acollir el passat dissabte 13 de febrer una trobada dels veïns i veïnes de Rocabruna, Bolós, Salarsa, Font Rubí i Beget amb l’alcalde Xavier Sala i regidors del govern per parlar d’accions que es duran a terme als nuclis i escoltar les seves opinions. El principal tema abordat en la reunió va ser els treballs realitzats per l’Ajuntament en relació a la futura implantació de la torre de telecomunicacions que ha de solucionar els dèficits de cobertura de telefonia, internet i televisió actualment existents a la zona. En aquest sentit, a banda de la informació traslladada pel mateix alcalde, en la reunió també hi van assistir els tècnics vinculats al projecte qui van poder exposar tots els passos que cal donar i resoldre dubtes dels assistents.
A banda d’aquesta qüestió, durant la sessió es van posar sobre la taula altres temes com la gestió dels residus, les millores o necessitats pel que fa a equipaments i subministraments o la 1a edició de la Trobada de Minerologia. Igualment, l’Ajuntament va aprofitar per informar que la titularitat de la carretera que va de Beget a Oix, fins ara municipal, passa a ser de la Diputació de Girona.
 

 
L’alcalde destacava al final de la trobada que “des d’un bon principi ens hem compromès a mantenir un diàleg permanent i sincer amb tots els nuclis i avui n’és una nova mostra. L’equip de govern és conscient i coneix les seves preocupacions i estem treballant per a millorar-les o solucionar-les dins les possibilitats i recursos de què disposem”, i també afegia que “aconseguir la instal•lació de la torre de telecomunicacions és una prioritat i hi estem treballant a fons perquè pugui ser una realitat el més aviat possible“.
L’Ajuntament agraeix la notable assistència dels veïns i veïnes en aquesta reunió i els emplaça a seguir dialogant i treballant conjuntament per tractar i solucionar els temes que afecten els nuclis.