L’alcalde de Camprodon reclama ajuts immediats i solucions pactades

En la reunió virtual mantinguda aquest migdia, entre els alcaldes del Ripollès i el Govern Català, l’alcalde Camprodon, Xavier Guitart, s’ha queixat “de la manca d’informació i de la nul·la participació del territori en la presa de decisions tan importants com el tancament perimetral del Ripollès”.

Guitart considera que “una decisió d’aquestes característiques no es pot prendre sense parlar amb els afectats i reivindica una línia d’ajuts immediats que garanteixin la supervivència dels establiments i empreses del municipi”. L’alcalde de Camprodon considera que “ja fa molt de temps que el sector està malvivint i que aquesta decisió acabarà d’enfonsar més d’un negoci” una decisió que segons Guitart, “s’hauria d’haver consensuat atenent a la realitat de càrrega viral de cada municipi” i afegeix que “a Camprodon no ens troben en una situació tan complicada, al contrari, tenim menys casos que en altres ocasions”.

L’alcalde de Camprodon, que aquesta tarda assistirà a la trobada-protesta del sector empresarial local, s’ha mostrat en contra d’aquesta mesura presa pel Ripollès i ha apel·lat al govern per a fer les coses d’una altra manera i amb la participació dels municipis afectats.