L’alcalde de Camprodon assisteix a una taula d’alcaldes per impulsar projectes transfronterers amb el Vallespir i Salines-Bassegoda

La reunió va tenir lloc el dimecres 31 de gener a la localitat nord-catalana de Morellàs i les Illes, i engloba municipis de Salines-Bassegoda, Vallespir i l’Alta Garrotxa.
27073309_1852460224786910_7786249388776820574_n
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, va assistir el passat dimecres 31 de gener a la reunió transfronterera Salines-Bassegoda-Vallespir-Alta Garrotxa i Casa de la Generalitat, a la localitat nord-catalana de Morellàs i les Illes. El municipi de Camprodon hi va ser convidat en tant que els nuclis de Rocabruna i Beget formen part del territori geogràfic de l’Alta Garrotxa.
En el marc de la reunió es va tractar el projecte de creació d’un mapa turístic i una revista per difondre i destacar els itineraris transfronterers entre l’Alta Garrotxa, l’Alt Empordà, Salines-Bassegoda i el Vallespir. Aquest projecte, auspiciat per la Casa de Perpinyà de la Generalitat, es desenvoluparà amb més profunditat en futures reunions en les quals es copsaran els temes que són comuns a un costat i a l’altre dels Pirineus.
L’Ajuntament de Camprodon agraeix la Casa de Perpinyà que hagi convidat el nostre municipi a una convocatòria de gran interès pel nostre territori.